The Mammas

Meet the Mammas

Midt i det kolde mørke i 2013 fandt vi frem til lys og glæde ved at lade vore stemmer smelte sammen i skønne klange, sjove tekster, smukke melodier - men frem for alt i musikkens givende fællesskab. Et fællesskab vi gerne vil dele med andre. Vi er:

Danse-Mamma

Ann Padkær
Stacks Image 9726
Ann tager som regel de høje toner og sørger for, at vi står ordentligt på fødderne og vrikker i takt! Man kan kende hende på den høje latter.

Ann er en syngende dansemus. Har danset før hun kunne gå og haft egen danseskole. Ann elsker operetter og musicals og har virket som koreograf i forskellige amatør opsætninger. Hun har optrådt i adskillige små og større større roller gennem mere end 25 år. Bedste roller har været Charlotte i Frk. Nitouche, Gerti i Oklahoma, Josepha i Sommer i Tyrol, for blot at nævne nogle.

Lille-Mamma

Annette Halling
Stacks Image 9724
Annette er gruppens absolut mindste, til gengæld synger hun gerne såvel de høje som de dybe toner. Hun elsker katte, men de må ikke være med.

Har sunget i kor altid og har en evne til altid at være med, når der skal synges i kor og elsker den fuldfede flerstemmige lyd som findes hos f.eks. Queen og Manhattan Transfer. Annette har optrådt i et utal af operetter og musicals. Bedste roller har været Grisi i Jomfruburet, Valencienne i Den Glade Enke, Dronningen i Farinelli og Lisbet i En søndag på Amager.

Node-Mamma

Pernille Gottfred Hammer
Stacks Image 9722
Pernille sørger for, at musikalske finurligheder bliver noteret, og at alle tekster bliver husket. Hun ses ofte iført cykelhjelm og gul vest. Dog ikke når vi optræder!

Pernille har faktisk spillet adskillige instrumenter som barn og ung: klaver, cello, violin, fløjter, cornet og diverse slagtøj. Hun har spillet i flere orkestre. Teatret skulle også afprøves. Største rolle Jeppe i Jeppe på Bjerget. Først som voksen begynder Pernille for alvor at synge, og så har hun sunget lige siden.

P-Mamma

Jytte Dahl Andersen
Stacks Image 9872
Jytte synger både over og midt i det hele: jazz, pop, operette - bare det kan synges. Og ingen kan parkere en bil som Jytte, men det er en anden historie.

Jytte har sunget siden hun var barn og været med i adskillige kor. Vild med at optræde i operetter og musicals og med i Vilhelmsborg Festspils første forestilling Landmandsliv. Jytte har haft små og større roller; bedste har været Grevinde Maritza i Grevinde Maritza, Enken i Den Glade Enke, Josepha i Sommer i Tyrol og Abbedissen i Sound of Music.

Dirigent-Mamma

Tina Buchholtz
Stacks Image 9881
Tina trakterer klaveret med lette akkompagnementer og svinger pisken, når der øves. Elsker, elsker, elsker at synge - især sammen med andre!

Tina er konservatorieuddannet og har været musikpædagog for både små børn, unge og voksne i mere end 30 år. Har altid enten sunget i eller dirigeret kor. Tina har optrådt i en del musicals og operetter. Danmarks første i Evita på Fredericia Teater. Tina har skrevet børnebøger, skrevet og komponeret sange og musicals til og for børn og voksne.